O nama

Ukoliko ste ljubitelj kineske kuhinje, na pravom ste mestu. Kineski restoran – fast food NOVI K2 Vam nudi brz i zdrav obrok koji predstavlja kombinaciju različitih ukusa, boja i mirisa. Kombinujemo slatko-slane sa ljutim i začinjenim ukusima. Hranu pripremaju majstori kineske kuhinje po tradicionalnoj recepturi sa originalnim začinima i svežim namirnicama, ali sve to prilagođeno ukusima koje poznajemo i koji nam najviše prijaju.

Kineska kuhinja koja je u posljednjih deset godina preplavila gastronomsku scenu Zapada poseduje drevnu tradiciju sa gotovo neizmenjenim pravilima u trajanju jednog milenijuma.

Kineska kuhinja je jedna od najzdravijih na svetu. Hrana se kratko termički obrađuje i na taj način se čuvaju vitamini i hranljive vrednosti namirnica. U njoj nema štetnih zasićenih masti i šećera.

Ponuda specijaliteta kuće NOVI K2 je veoma široka i jelovnik se sastoji od preko 90 jela.

Jela u kineskom restoranu NOVI K2 obuhvataju dobro poznate specijalitete kineske kuhinje kao što su: piletina u ljutom sečuan sosu, piletina sa kikirikijem, teletina sa povrćem i pečurkama, teletina na usijanom tiganju, svinjetina sa ananasom u slatko kiselom sosu, file oslić u kari sosu, prolećne rolnice idealno hrskave i nikada previše masne.....